NAREDNA UTAKMICABorac - Spartak (subota, 19č)

četvrtak, 08 decembar 2016 17:42 Nikola Minović

Nakon serije loših utakmica kod kuće i na gostovanjima, Borac je uspeo da veže dve pobede, protiv Konstantina u Nišu i Mladosti u Čačku. Te dve pobede uticale su na samopouzdanje ekipe, što svi u klubu ističu. Utakmica protiv Spartaka neće biti nimalo laka za Borac, jer je reč o jednoj veoma dobroj ekipi, koja nije mnogo promenila tim u odnosu na prošlu sezonu, što je čini uigranijom u odnosu na neke druge timove. Da se pred Čačanima nalazi vrlo bitan i težak meč, koji će uticati na nastavak sezone, ističe i pomoćni trener Borca Miroslav Milić: 

,,Ovo će biti treća u nizu teških utakmica, protiv jedne od najboljih ekipa u ligi, čiji dobri rezultati nimalo ne iznenađuju. To je ekipa koja u dosadašnjem delu takmičenja ima najbolji šut za tri poena, što nas dodatno obavezuje da uložimo maksimum znanja i energije da bi smo napravili pozitivan rezultat u predstojećoj utakmici. Mi smo vratili samopouzdanje koje je bilo poljuljano nakon pet vezanih poraza, pa sa velikim nadama očekujemo duel protiv Spartaka“. 

Pozitivna stvar za Borac nakon odlaska Žigeranovića je oporavak Nemanje Miškovića, koji naglašava da je pred njegovom ekipom utakmica protiv jedne neugodne ekipe: 

,,Spartak je ekipa koja je dugo na okupu, igraju dobro, što potvrđuje i njihovo trenutno mesto na tabeli. Međutim, ako budemo ispoštovali sve dogovore iz svlačionice, mislim da treća pobeda u nizu neće izostati“. 

Bek čačanske ekipe Uroš Čarapić poziva navijače da u subotu pomognu njegovom timu: 

,,Želeo bih da pozovem navijače da dođu u što većem broju i da nas kao šesti igrač podrže, jer nam je potrebna njihova podrška u utakmici protiv Spartaka, a mi ćemo dati sve od sebe da im to vratimo tako što ćemo trijumfovati“. 

Poslednja utakmica u ovom delu sezone pred čačanskom publikom biće odigrana u subotu 10. decembra sa početkom u 19 časova.

Nikola Minović