NAREDNA UTAKMICAOKK Beograd - Borac (nedelja, 17č)

petak, 16 decembar 2016 10:57

Nakon tri vezane pobede ekipa Borca se nalazi u mnogo boljem položaju nego što je to do skora bio slučaj. Pobede su doprinele da poraste samopouzdanje među igračima, i da na gostovanje u Beograd odu po nova dva boda. Borac se trenutno nalazi na sedmom mestu i ima skor od pet pobeda i isto toliko poraza, dok OKK Beograd ima četiri pobede i šest poraza, nalazeći se na 11. mestu. Iako na prvi pogled deluje da je Borac bolji tim, u ovoj utakmici ih neće čekati ni malo lak protivnik. 

To ističe i krilni centar čačanske ekipe Nemanja Todorović, ali ne sumnja da njegovi saigrači mogu do nove pobede na gostovanju: 

,,U prethodne tri utakmice počeli smo mnogo bolje da igramo nego što je to ranije bio slučaj. Naročito bih istakao prošlu utakmicu protiv Spartaka, gde smo odigrali odličnu odbranu, što je na kraju dalo rezultat. Takvu utakmicu trebalo bi da odigramo i u nedelju protiv OKK. Posebno moramo obratiti pažnju na Kimani Friend-a, koji je najvažniji igrač ove ekipe i oko koga se vrti cela njihova igra. Ali ako budemo ušli u utakmicu kao protiv Spartaka jako i agresivno, mislim da nećemo imati problema da dođemo do još jedne pobede“. 

Utakmica između ekipa OKK Beograda i Borca biće odigrana u nedelju 18. decembra sa početkom u 17 časova. 

Nikola Minović